Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Ένας καλός συνάδελφος συνταξιοδοτήθηκε

Ένας καλός συνάδελφος απο τον κλάδο κίνησης συνταξιοδοτήθηκε. Ο Στράτος Γούλας που εργαζόταν επί 37 συναπτά έτη στον σιδηρόδρομο και πρόσφερε στον κλάδο κίνησης στο μήνυμα του αναφέρει:  

Φίλες και φίλοι από αύριο 01.07.2021 ένας κύκλος της ζωής μου (ο εργασιακός) κλείνει και ανοίγει
ένας άλλος καινούργιος (ο συνταξιοδοτικός )

Μετά από (37+) χρόνια δουλειάς στον σιδηρόδρομο ήρθε και σε μένα η στιγμή που πρέπει να αποχωρίσω.

Φεύγοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, σε διάφορες θέσεις που δούλεψα στον σιδηρόδρομο.

Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συναδέλφους που εργαστήκαμε και εργάζονται στους κλάδους έλξης και κίνησης από όπου προέρχομαι. Είναι όλοι αυτοί που συνάντησα στον σιδηρόδρομο όταν νεαρός πρωτοήρθα, είναι όλοι οι συνάδελφοι της γενιάς μου που πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και είναι και οι συνάδελφοι που αφήνουμε πίσω.

Σας αισθάνομαι όλους φίλους και δικούς μου ανθρώπους.

Εύχομαι να είστε πάντα καλά και εσείς και οι οικογένειες σας ,να έχετε ήρεμα και όμορφα ταξίδια και με το καλό να έρθει και η δική σας σειρά για συνταξιοδότηση.

Σε όλη αυτή την διαδρομή υπήρχαν ευχάριστα γεγονότα αλλά και δύσκολες στιγμές.

Πραγματικά όμως στο τέλος μένουν τα ευχάριστα. Μένουν οι καλές παρέες, οι καλές συνεργασίες ,τα γλέντια μας, οι γιορτές μαζί και μακριά από τα σπίτια μας, η αλληλεγγύη και η έγνοια του ενός για τον άλλο.

Φίλοι μου με χαρά θα βρίσκομαι στην απέναντι όχθη αλλά πάντα και όσο ζω θα κοιτάζω πίσω .Εκεί θα βλέπω τα νιάτα μας ,την ενηλικίωση μας ,τα εμπειρίες μας την πείρα και την γνώση που μας έδωσε η ζωή. Εκεί θα ξέρω πως θα βρίσκονται φίλοι μου και θα προσδοκώ πάντα να συναντηθούμε.

Εύχομαι λοιπόν και πάλι τα καλύτερα σε όλους με υγεία σε σας και τις οικογένειές σας.

Υ.Γ. Λένε πως συνταξιοδοτούμαστε λόγω γήρατος

Πρέπει με διάφορες άλλες δραστηριότητες και παραμένοντας ενεργοί πολίτες να τους διαψεύδουμε και

πως η ψυχή μας είναι πάντα ζωντανή.


Σας ευχαριστώ πολύ

ΓΟΥΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ


Στον φίλο μας  Στράτο ευχόμαστε ότι καλύτερο στην νέα φάση της ζωής του. Θα είναι χαρά για εμάς να τον συναντάμε στα τρένα! Ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία

1 σχόλιο: