Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Εκτός ο σύρτης ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ στην γραμμή της Έδεσσας.

 Μετά απο 50 χρόνια ο σύρτης ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ στην Έδεσσα βγαίνει εκτός και το κλειδί μένει πλέον σε μόνιμη θέση στην παρακαμπτήριο  λόγω έλλειψης προσωπικού. Ο ΟΣΕ με την υπ αρ
9151756/14.6.2021 εγκύκλιο του και μετά απο 50 χρόνια που λειτουργούσε η διαδικασία για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των αμαξοστοιχιών την θέτει εκτός. 

Πρόκειται για μια εξέλιξη που προβληματίζει σοβαρά ΟΛΟΥΣ όσους αγαπάνε τον σιδηρόδρομο. 

Πλέον οι συνέπειες της εγκατάλειψης 2 χρόνων γίνονται ορατές ολοένα και περσότερο. 

Να πούμε εδώ ότι η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών δεν έχει βγάλει ΑΧΝΑ για την κατάσταση στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο.

Πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα που το 2018 έψαχναν την ...σκόνη στο Καλίδρομο μαζί με τους γραφικούς τους συνοδοιπόρους και τώρα ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΙΧ. 

Το βάρος θα πέσει και πάλι στους μηχανοδηγούς....

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Υ.Γ. Θυμόμαστε και όσους (Κυβερνητικούς συνδικαλιστές) μας διαβεβαίωναν ότι "όλα θα πάνε καλά". Μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου