Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ προς προεδρείο ΕΚΑ: Όχι στην αποκλιμάκωση του αγώνα

 Συνάδελφοι του προεδρείου,

Αναντίστοιχη με την μέχρι τώρα στάση και το περιεχόμενο του
κατάπτυστου νομοσχεδίου της Ν.Δ. η χθεσινή απόφαση του Ε.Κ.Α.

Καλούμε το Προεδρείο του να συγκαλέσει σήμερα ολομέλεια της Διοίκησης προκειμένου να αλλάξει την ΛΑΘΕΜΕΝΗ απόφασή του.

Αποφεύγοντας αυτή την ώρα οποιαδήποτε άλλη κρίση επειδή ο αγώνας μας να μην περάσει αυτό το νομοσχέδιο είναι σε εξέλιξη,

Επισημαίνοντας ότι όταν δεν θέλεις να περάσει ένα νομοσχέδιο δεν εξαντλείσαι σε μια ντουφεκιά στον αέρα ως πυροτέχνημα αλλά εντείνεις και κλιμακώνεις τον αγώνα.

Επισημαίνοντας πως όταν από μια 24ωρη απεργία πας σε 3ωρη στάση, αυτό δεν λέγεται κλιμάκωση αλλά αποκλιμάκωση.

Επισημαίνοντας ότι με αυτό τον τρόπο δεν δείχνεις σοβαρότητα και απογοητεύεις τον κόσμο που συμμετείχε στην απεργία και στις συγκεντρώσεις

Επισημαίνοντας ότι είναι υποκρισία πριν από δύο ημέρες από το βήμα της απεργιακής συγκέντρωσης να ωρύεσαι να αποσυρθεί το νομοσχέδιο μας στη συνέχεια να αποκλιμακώνεις τον αγώνα.

Καλούμε το προεδρείο του ΕΚΑ να συνεδριάσει σήμερα το Δ.Σ. προκειμένου να τοποθετηθούν όλα τα μέλη της Διοίκησης με σκοπό και στόχο να αλλάξει η λαθεμένη  απόφαση του.


Γραμματεία τύπου


ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου