Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Η ΠΕΠΕ συμμετέχει στην αυριανή στάση εργασίας


 Συνάδελφοι συναδέλφισες, 

η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών κήρυξε για  αύριο 16 Ιουνίου, 4ωρη  Πανελλαδική στάση εργασίας (12μ.μ. -16 μμ)  ενάντια στο Νομοσχέδιο για τα εργασιακά. 

Το Σωματείο μας καλεί τους μηχανοδηγούς

να συμμετέχουν στην στάση εργασίας που εξήγγειλε η Π.Ο.Σ. και να δώσουν μαζικά το παρόν στο  αυριανό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ενάντια στο Νομοσχέδιο που καταργεί κατακτήσεις αιώνων , αυξάνει την υπερωριακή απασχόληση, δυσκολεύει την σύναψη Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και στην ουσία επιδιώκει την κατάργηση της συνδικαλιστικής – συλλογικής δράσης, προκειμένου να ελαστικοποιηθούν οι συνθήκες εργασίας μας και να μειωθούν περαιτέρω οι αμοιβές μας. 

ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ  

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 12-4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου