Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΤΑΠ -ΟΤΕ : Εξαγορά στρατού οποιαδήποτε στιγμή

Μετά απο δικαστική νίκη συνταξιούχου σιδηροδρομικού αλλάζει  τακτική του ΤΑΠΟΤΕ ως προς τον χρόνο αίτησης του αιτήματος αναγνώρισης στρατού. Έτσι ενώ μέχρι σήμερα απαιτείτο η αίτηση αναγνώρισης να γίνεται κατά τον χρόνο του οποίου τις προϋποθέσεις επιθυμεί να αναγνωρίσει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος πλέον και μετά από   την  δικαστική εξέλιξη αυτό αλλάζει και επομένως μπορεί η αίτηση αναγνώρισης να γίνεται οποτεδήποτε , ακόμη και με την αίτηση σύνταξης.

Την υπόθεση χειρίστηκε ο Νομικός Σύμβουλος  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών κ. Κόρκας Ιωάννης. 

Η απόφαση του ΕΦΚΑ κοινοποιήθηκε απο το Σωματείο μας σε όλους τους μηχανοδηγούς που εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή,  μέσω του καθημερινού newsletter. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου