Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Συνεδρίαση ΔΣ ΟΣΕ - Ημερήσια Διάταξη

 
Αύριο Πέμπτη 3 Ιουνίου και ώρα 14:00 συνεδριάζει  μέσω τηλεδιάσκεψης  το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΣΕ με την παρακάτω ημερήσια διάταξη 

  •  Λήψη Απόφασης κατακύρωσης της δημοπρασίας του έργου: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΙΟ TO ΤΧ5 ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΠΑΛΤΕΩΣ (ΟΡΙΑ ΤΜ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)» Α.Δ. 1945.
  • Λήψη Απόφασης έγκρισης του 1ου Πρακτικού της δημοπρασίας του έργου: «Αποκατάσταση Κτιρίου Γραφείων του ΟΣΕ (ΔΙΣΥΓ/ΥΓΜΘ) στην Θεσσαλονίκη» Α.Δ. 2030

  •  Μίσθωση έκτασης υποδομής της μετρικής σιδ/κής γραμμής ΠΑΠ η οποία βρίσκεται σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας, από τη χ.θ. 56+700 έως τη χ.θ. 65+200 μεταξύ των Σ.Σ. Μεγάρων -Σ.Σ. Κινέττας.
  • Έγκριση Πρακτικού I της Επιτροπής Διαγωνισμού, Ελέγχου Δικαιολογητικών Συμμετοχής, Αξιολόγησης και Βαθμολόγησης Τεχνικών Προσφορών της μελέτης «Σύνδεση ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς με το υφιστάμενο δίκτυο του ΟΣΕ (Α.Δ 2248)».
  •  Ανακοινώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου