Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

O OΣΕ θα πάρει προσωπικό για σταθμάρχες απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ;

Συνάδελφοι επικοινώνησαν μαζί μας για να ρωτήσουν αν ισχύει η παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί σε πολλούς χώρους εργασίας για μετατάξεις προσωπικού απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς τον ΟΣΕ για την ειδικότητα του σταθμάρχη. Η έντονη φημολογία προκαλεί ερωτηματικά
στους συναδέλφους και πιστεύουμε πως πρέπει να δοθεί επίσημα απάντηση απο τους αρμόδιους φορείς. 

Άλλωστε όσοι επικοινώνησαν μαζί μας είτε απο την τεχνική βάση είτε απο τις διοικητικές υπηρεσίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το έκαναν γιατί ενδιαφέρονται για την διαδικασία.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι το 2018 όταν και υπήρχε η δυνατότητα μετατάξεων απο την πρώην ΕΕΣΣΤΥ στον ΟΣΕ, λόγω της ιδιωτικοποίησης της τεχνικής βάσης, πολλοί ήταν αυτοί που στους χώρους εργασίας καλούσαν τους συναδέλφους να παραμείνουν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Όπως μαθαίνουμε τώρα τα ίδια πρόσωπα διακινούν φήμες για μετατάξεις στον ΟΣΕ, πληροφορία που "δεν πρέπει τάχα" να διαρεύσει. 

Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι.

Ελπίζουμε να μην πρόκειται για συνδικαλιστικά παιχνίδια γνωστών παρατάξεων συνδικαλιστών ή πολιτικών γιατί πολλά ακούγονται .....

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου