Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Πρόταση Μηχανοδηγών για ανταπόκριση Βόλου - Θεσσαλονίκης

Το Σωματείο των μηχανοδηγών κατέθεσε στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ  πρόταση για την σύνδεση Βόλου - Θεσσαλονίκης με το πρώτο πρωινό δρομολόγιο. Διαβάζουμε : 

όπως γνωρίζεται η πρώτη αμαξοστοιχία που αναχωρεί από Βόλο καθημερινά- 1571- έχει ώρα αναχώρησης 06:50 και ώρα άφιξης στήν Λάρισα 07:38 με αποτέλεσμα να μην  είναι εφικτή η ανταπόκριση με  την αμαξοστοιχία 1592 για Θεσσαλονίκη  μέ ώρα αναχώρησης από Λάρισα 07:30.

Δηλαδή για 8 μόλις λεπτά χάνεται ή διασύνδεση δύο μεγάλων αστικών κέντρων. (Βόλος – Θεσσαλονίκη).

Προτείνουμε  ή αμαξοστοιχία  1571  να αναχωρεί από τον από Βόλο δώδεκα  λεπτά νωρίτερα   στις 06:38  για να είναι εφικτή η ανταπόκριση με την αμαξοστοιχία 1592 και για  τήν εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού που θέλει να ταξιδέψει από τον Βόλο προς την Θεσσαλονίκη. 

Στην διάθεση σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία. 

Ο Πρόεδρος          Ο Γ. Γραμματέας 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου