Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Εντείνεται η ρητορική του Κ. Καραμανλή κατά των πεπραγμένων του Χρ. Σπίρτζη


Aπο το metaforespress.gr 
Εμφανής είναι τις τελευταίες ημέρες και ενόψει της ΔΕΘ η κλιμάκωση της ρητορικής του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή κατά των πεπραγμένων του πρώην υπουργού, Χρήστου Σπίρτζη.


«Δυστυχώς, παραλάβαμε τον ΟΑΣΘ σε κατάσταση διάλυσης», «αυτό το χάλι προφανώς δεν μπορεί να διορθωθεί πλήρως σε μία νύχτα», αποτελούν μερικές από τις πρόσφατες αναφορές του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών για τον ΟΑΣΘ.

«Εμείς, δεν θα εγκαινιάσουμε μουσαμάδες, θα εγκαινιάσουμε μετρό», «βρισκόμαστε στον περιβόητο σταθμό «Βενιζέλου» και αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι, όχι μόνο δεν υπάρχουν εργοτάξια και δεν έχει ξεκινήσει η κατασκευή στου σταθμού, αλλά όπως μας ενημέρωσαν οι ειδικοί, δεν έχει καν ολοκληρωθεί η μελέτη για να ξεκινήσει», συνιστούν ορισμένες από τις αναφορές του Κ. Καραμανλή για το Μετρό Θεσσαλονίκης.

«Τα έργα που έχουμε παραλάβει σε εκκρεμότητα είναι ταλαιπωρημένα, είναι αργοπορημένα, χρειάζονται προσεκτική και τακτική μελέτη για να λυθούν», υποστήριξε, πριν από λίγες ημέρες, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, σχολιάζοντας τα μεγάλα έργα υποδομών.

Στις αιτιάσεις του Κώστα Καραμανλή για το Μετρό Θεσσαλονίκης και τον ΟΑΣΘ απάντησε χθες ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος τόνισε ότι η κυβέρνηση κινδυνεύει να εκτεθεί στη ΔΕΘ.

Για να δούμε, εάν η ένταση της ρητορικής είναι πρόσκαιρο φαινόμενο, λόγω ΔΕΘ ή θα έχει συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου