Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεχίζονται οι επιθέσεις του Ν.Κιουτσούκη στο ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ


Συνεχίζονται οι  επιθέσεις του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ Νίκου Κιουτσούκη στο ΠΑΜΕ και στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον Στάλιν με τον


Χίτλερ (προκαλώντας και σχόλια απο αναγνώστες του στα social media όπως βλέπετε), στην συνέχεια προσομοιάζοντας τον Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα με Αυτοκράτορα και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ με ρόπαλα  να είναι ενταγμένοι στο payroll του κόμματος 


Τέλος ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ επιτίθεται εκ νέου στο ΠΑΜΕ και στο ΚΚΕ αναφέροντας πως μιλούν για Συλλογικές Συμβάσεις ενώ δεν υπογράφουν ποτέ τέτοιες.


Εμείς δημοσιεύουμε τις θέσεις του συναδέλφου Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ, μετά απο διαμαρτυρίες αναγνωστών μας που μας έστειλαν το υλικό για τις αντικομμουνιστικές του θέσεις.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου