Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Κατρακύλα για την ιστόρια της ΠΟΣ απο Παρασκευόπουλο - Πουρλιάκα

Με μια απάντηση που δεν λέει στην ουσία τίποτα γύρω απο το εξώδικο που απέστειλε το Σωματείο μας στην Ομοσπονδία την περασμένη Παρασκευή, προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμάζευτα οι Παρασκευόπουλος- Πουρλιάκας. Στην απάντηση τους προς την ΠΕΠΕ οι υπογράφοντες αναφέρουν

πως η επιστολή της ΠΟΣ για τις εκλογές του Σωματείου μας  δεν.... είναι προιόν μικροπολιτικής ή μικροπαραταξιακής αντίληψης, την ώρα που για αυτήν (την επιστολή της ΠΟΣ προς την ΠΕΠΕ) συμφώνησαν ΜΟΝΟ οι ΠΑΣΚ και η ΔΑΚΕ (Και με μέλη του ΔΣ απο τις 2 αυτές παρατάξεις να αναφέρουν στην  τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΟΣ πως δεν γνωρίζαν ΤΙΠΟΤΕ για τις ενέργειες των Παρασκευόπουλου- Πουρλιάκα σε βάρος των μηχανοδηγών).

Επίσης στην απάντηση τους στην ΠΕΠΕ οι υπογράφοντες απο την πλευρά της ΠΟΣ δεν αναφέρουν σε ποια χαρτιά αναφέρονται, που τάχα, δεν τους έχει προσκομίσει το Σωματείο μας, αλλά με γενικές και αόριστες αναφορές αναφέρονται και πάλι σε Καταστατικές διατάξεις  τις οποίες γνωρίζει πολύ καλά η ΠΕΠΕ και θα πρέπει να σέβεται αν θέλει να ....παραμείνει μέλος της ΠΟΣ.
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι λίγες μέρες πριν το συνέδριο της Ομοσπονδίας οι Παρασκευόπουλος - Πουρλιάκας, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΣ και κατά παράβαση των καταστατικών τους "καθηκόντων" προχώρησαν σε επίθεση κατά των μηχανοδηγών την οποία τώρα προσπαθούν να μαζέψουν με γενικές και αόριστες αναφορές.
Τέλος κάνουν λόγο για προσωπική προβολή των συνδικαλιστών της ΠΕΠΕ, αυτοί που ξεκίνησαν την επίθεση κατά των μηχανοδηγών για ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΑ!
Ας σοβαρευτούν άμεσα και ας ζητήσουν ΔΗΜΟΣΙΑ συγνώμη για την ανόητη επίθεση σε βάρος των μηχανοδηγών.

Αν δε, θεωρεί ο ελάσσονας Παρασκευόπουλος ότι η ΠΕΠΕ θα του χαρίσει την καρέκλα του Προέδρου ή ότι ο ίδιος θα επιχειρήσει να αποβάλει την ΠΕΠΕ απο το επικείμενο συνέδριο για να την διατηρήσει (την καρέκλα) τότε είναι βαθιά γελασμένος.
Ας συνηθίσει την ιδέα ότι είναι και αυτές τις φορές που στην ζωή, ΧΑΝΕΙΣ, όσα Σωματεία και αν προσπαθήσεις να εγγράψεις στην δύναμη της ΠΟΣ για να αλλάξεις τον συσχετισμό δυνάμεων.

Το στέκι της έλξης - Το  blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου