Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Eπεκτείνετε με τροπολογία για 3 μήνες η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Είδηση πριν απο λίγο έβγαλε στις ειδήσεις του STAR ο Υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης καθώς ανέφερε πως μετά την συνάντηση της ΓΣΕΕ με τον Πρωθυπουργό είχε συμφωνηθεί να επεκταθεί για
3 μήνες (μέχρι 31.12.2019) η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που έχει λήξει στις 30 Ιουνίου και η μετενέργεια της οποίας λήγει στις 30 Σεπτέμβρη.
Για τον σκοπό αυτό ανέφερε ο κ. Βρούτσης, θα καταθέσουμε τροπολογία στο Νομοσχέδιο για τα εργασιακά για να παραταθεί μέχρι τέλος του χρόνου η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, μια εξέλιξη που αφήνει πολλά περιθώρια ερμηνειών. (Πως συμφώνησε η ΓΣΕΕ και αν αυτό ισχύει αφού πάγια θέση της είναι οι ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις )

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου