Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΟΣ : Συνάντηση με την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την ΣΣΕ στην τεχνική βάση

Όπως ήταν αναμενόμενο και ιδιαίτερα μετά τις ανακοινώσεις των 2 Σωματείων εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όπου δήλωναν την συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζόμενων στην τεχνική βάση, σήμερα θα πραγματοποιηθεί
συνάντηση του Προεδρείου της ΠΟΣ με την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την συζήτηση του θέματος.
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ στους συναδέλφους ότι το στέκι απο την πρώτη στιγμή είχε καλέσει την Ομοσπονδία να ζητήσει απευθείας συνομιλίες με τον μέτοχο αντί να αρκείται σε επαναστατικές κορώνες  δημιουργώντας κλίμα μεταξύ των εργαζομένων.
Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ισχύει το Συλλογικό Δίκαιο καθώς έχει υπογραφεί διετής Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Τυχόν συμφωνία για εφαρμογή της και στην τεχνική βάση θα σημάνει σημαντικές αυξήσεις για ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους.
Θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους για τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου