Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Τάζουν προσλήψεις επιτήδειοι εκμεταλλευόμενοι την ανέχεια...

Σοβαρή καταγγελία απο την Ανεξάρτητη Σιδηροδρομική Κίνηση .
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση μας, άνθρωπος που παρουσιάζεται ως σιδηροδρομικός με προϋπηρεσία 30 χρόνων(!!!) και χρησιμοποιώντας συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο, τάζει σε ανέργους ότι θα τους προσλάβει στον ΟΣΕ! Στην συνέχεια τους αποσπά ποσά που κυμαίνονται από 40 - 50 ευρώ για παράβολα και έγγραφη στο Σωματείο!!!
Δυστυχώς αυτά είναι τα αποτελέσματα της οικονομικής ανέχειας και της απόγνωσης που έχουν οδηγήσει οι εφαρμοζόμενες πολιτικές...
Σε κάθε περίπτωση καλούμε όλους να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή απέναντι σε τέτοιου είδους κοράκια και να απευθύνονται σε κάθε ανάλογη περίπτωση στις αρμόδιες αρχές! Καλό φυσικά θα ήταν και ο ίδιος ο οργανισμός να φροντίσει να διαφυλάξει το όνομα του και το κύρος του!

Ανεξάρτητη Σιδηροδρομική Κίνηση

1 σχόλιο:

  1. εμεις θα μαθουμε ποιος ειναι αυτος ο κυριος,και εαν ειχε ποτε σχεση με τον σιδηροδρομο,και ποιουνου το ονοματεπωνυμο χρησιμοποιει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή