Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ολοκληρώθηκε (με απρόοπτα ) η κοπή πίτας της ΠΕΠΕ

Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγη ώρα η κοπή πίτας του Σωματείου μας .
Στην κοπή πίτας παρευρέθηκαν μόνο οι παρατάξεις Νέα Έλξη ( ΔΑΚΕ ) και Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΚ) καθώς αποχώρησαν η Εξέλιξη , η ΑΣΚΕ , η Δύναμη Έλξης και η Συνεργασία.
Ως είθισται κατά την κοπή της πίτας κληρώθηκαν μεταξύ των μηχανοδηγών 5 συνάδελφοι που κερδίζουν ένα συμβολικό ποσό από το ταμείο της ΠΕΠΕ . Οι τυχεροί για φέτος ήταν 


Γιαννούτσος Γιάννης - Μηχανοστάσιο ΜΑΙ > 100 Ευρώ
Πίνιος Κώστας          - Μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης > 50 Ευρώ
Μπάλλας Νίκος         - Μηχανοστάσιο Στρυμμώνα     > 50 Ευρώ
Τολιόπουλος Λευτέρης - Μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης > 50 Ευρώ
Σαραφίδης Νίκος            - Μηχανοστάσιο Δράμας > 50 Ευρώ 


Στην κοπή παρευρέθηκαν απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ  ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Ζηλιασκόπουλος , ο Διευθυντής Προσωπικού κ. Φλωρόπουλος , ο Δ/ντης ΔΙΠΕΚΑΜ κ. Λύτρας , ο Δ/ντης Τροχαίου Υλικού κ. Κώτσας και ο ΔΙΚΑΜ κ. Ρετσινάς .

Επίσης το παρών έδωσαν ο εκπρόσωπος εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ζαβογιάννης Βασίλης και ο εκπρόσωπος εργαζομένων στον ΟΣΕ , Λεβέντης Θανάσης , απο την ΠΟΣ ο Πρόεδρος Παρασκευόπουλος Π, ο  Γεν. Γραμματέας Πουρλιάκας Παρασκευάς , ο Ταμίας Ντίτσας Γιάννης , ο Πρόεδρος της ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ Αντωνίου Γιώργος και  ο Γεν. Γραμματέας Σκουτέλας Κώστας ενώ στην εκδήλωση παρεβρέθει και ο Πρόεδρος των Ηλεκτροδηγών του Μετρό Παντελής Μπαζιωτόπουλος.

Πολύ λίγοι ήταν οι μηχανοδηγοί που προσήλθαν , ενώ το παρών έδωσαν και 2  συνάδελφοι απο τους υποψήφιους μηχανοδηγούς που εκπαιδεύονται στο ΚΕΚ .


2 σχόλια:

  1. Απο πιτες καλα ειμαστε....δοξα σοι ο θεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως νοιωσατε που ησασταν μονοι σας?σας αρεσε πολυ αυτο το θεαμα?εκει καταντησατε τον κλαδο, πληρης αδιαφορια απο μεγαλη μεριδα μηχανοδηγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή