Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

19 ημέρες κανονική άδεια το 2016 πλήρωσε σε κορυφαίο συνδικαλιστή της ΠΑΣΚ η ΤΡΑΙΝΟΣΕ!


Κάντε ησυχία γιατί έρχονται και άλλες αποκαλύψεις απο το στέκι της έλξης! Κάντε ησυχία γιατί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξαγοράζει συνειδήσεις!
Σοβαρή καταγγελία κάνει σήμερα το στέκι της έλξης και καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών να διεξάγει άμεσα έρευνα  για όσα συμβαίνουν στην  καθώς υπάρχει κ άλλη  καταγγελία σοκ την 
οποία κρατάμε για αργότερα.
Αισθανόμαστε Οργή για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ που έφτασε στο έσχατο σημείο να πληρώσει κορυφαίο συνδικαλιστή της ΠΑΣΚ, 19 ημέρες κανονικής άδειας το 2016, όταν μάλιστα αυτός δεν δούλευε στα τρένα.
Κύριε Τσαλίδη, θα μας πείτε βάση ποιας έρευνας πληρώσατε αυτές τις μέρες ενώ αφήσατε απλήρωτους τους μηχανοδηγούς τον Μάιο για τις διανυκτερεύσεις του Απριλίου επειδή θέλατε να κάνετε "έρευνες";
Αλήθεια, κύριε Τσαλίδη, έχετε αντιληφθεί ότι είστε στο τιμόνι της εταιρείας απο τον Φλεβάρη του 2016 και βρεθήκατε να πληρώνετε άδειες σε συνδικαλιστές;
Αλήθεια τώρα για όλα αυτά ποιος φταίει κύριε Τσαλίδη ;
Μηπως ο  συνάδελφος Ρήγος που μετακινήσατε κακήν κακώς και  είναι πλέον προφανές το ότι το κάνατε γιατί δεν σας έκανε τα χατίρια τέτοιου τύπου;
Αλήθεια κύριε Τσαλίδη, τώρα τι θα μας πείτε ; ΄
Ότι ήταν απασχολημένος ο -κορυφαίος-συνδικαλιστής της ΠΑΣΚ και δεν του δίνατε κανονική άδεια; 
ΔΥΣΤΥΧΩΣ κύριε Τσαλίδη, αποδείχτηκε ότι έχετε 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Φτάσατε να κάνετε διορισμούς συνδικαλιστών σε Διευθυντικές θέσεις πριν 20 μέρες για  την επόμενη μέρα, ενώ τωρα τους πληρώνει κ τις κανονικές άδειες ΑΝ κ δεν εργάζονταν πάνω στα τρενα!
Ηδη ακούγεται ότι σε άλλο κορυφαίο συνδικαλιστή της ΠΑΣΚ οφείλονται 20 μέρες κανονικής αδείας για το 2016, όταν ΚΑΙ αυτός δεν εργαζόταν πάνω στα τρένα.
Καλά,αυτές οι περίφημες έρευνες σας κύριε Τσαλίδη, τι έχουν να πούν για όλα αυτά; Ή μήπως δεν θα γίνουν ποτέ;

Αλήθεια η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών τι έχει να πεί για όλα αυτά ;

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

2 σχόλια:

  1. Η παράγκα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλο της το μεγαλείο.Ξεφτιλίστε τους τόσο απλά.Όχι με ανώνυμες επιστολές,με επώνυμα άρθρα σαν αυτό.
    Ο αρχισυνδικαλιστής προιστάμμενος που ενώ έκανε μπανάκια πέρυσι έβαζε συνδικαλιστική άδεια και πληρωνόταν και ρεπό και υπερωρίες.
    Η μεγαλύτερη συμμορία που πέρασε απο καταβολής Ελληνικού Σιδηροδρόμου.
    Οι πράσινοι τρώγανε την μερίδα του λέοντος και οι μπλέ ώς γνήσιοι μπούφοι τρέχανε σαν παλαβοί όλη μέρα για τα σπόρια.
    Γράψτε αυτό που γινόταν στο ΜΑΙ με την μπλε και πράσινη συμμορία.Τρέξανε προχτές να κρυφτούνε γιατί η σφαλιάρα των 50 θετικών ψήφων θα έκανε κρότο σε όλη την Ελλάδα.
    ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ στην πυρά τους παραγκάρχες.
    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την μία διαβάζω κάτι τέτοια και έρχομαι να επιβαιβαιωσω-μαι τα όσα μπορεί να σκέφτεται ο καθένας και από την άλλη αυτή η (καλή εταιρία )που βάζουμε τα ρεπό και Προσωπικη ζωή ο καθένας από εμάς για να πάει καλά αρνητε να πληρώσει ρεπό του 2015 σε συνάδελφο που παρετητε εχωντας δώσει και με το παραπάνω όλα αυτά τα χρόνια.Ντροπή και μόνο ντροπή....Καλά μυαλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή