Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Ανανεώθηκε η σύμβαση με το Capsis στην Θεσσαλονίκη


Για 4 μήνες ανανεώθηκε η σύμβαση με το ξενοδοχείο Capsis στην Θεσσαλονίκη μετά την σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι 
οι εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ Έλξης (ή Ενότητα ή Αναγέννηση) έχουν το χρίσμα του προφήτη καθώς είχαν προβλέψει -δημόσια- στα μέσα Μαίου (όπως και ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου μας) ότι η μεγάλη αποτυχία του Σωματείου μας, οδηγεί στην μεταφορά μας σε άλλο ξενοδοχείο.

Τελικά λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο και για άλλη μια φορά, μηχανοδηγοί και προσωπικό κίνησης γελάνε με την παρέα του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου και τις προβλέψεις της.
Εμείς θα ευχαριστήσουμε και πάλι το προσωπικό του Capsis κ την Διοίκηση του ξενοδοχείου για την άψογη συνεργασία με το προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Ελπίζουμε αυτή να συνεργαστεί και τώρα που η εταιρεία ιδιωτικοποιείται.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

2 σχόλια:

  1. Έπεσαν μέσα πάλι το Ρόζ υπόθετο(άντρακλας ασερνικός),ο νυφίτσας,ο αετός και ο σφαλιάρας(όχι ο Σπαλιάρας,ο σφαλιάρας).Μέσα για μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά κάποιοι θα ήθελαν να μην ξεκουραζονται οι μηχγοι όπως πρέπει μονο και μονο για να δείχνουν κάποιους με το δακτυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή