Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Οι κάτοικοι στο Λουτράκι ζητάνε απαντήσεις για τον Προαστιακό

 Άλλη μια σημαντική απόφαση – την 6η κατά σειρά –   έλαβε στην  προχθεσινή συνεδρίαση του,   το δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου, για το κρισιμότερο κοινωφελές και αναπτυξιακό έργο που συντελείται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή.  Πιο συγκεκριμένα, το ανώτατο
θεσμικό όργανο του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων,  αποφάσισε ομόφωνα, να αιτηθεί εγγράφως από την ΕΡΓΟΣΕ, την παρουσίαση  επικαιροποιημένου  χρονοδιαγράμματος  παράδοσης του έργου του προαστιακού,  ώστε  να τεθεί σε λειτουργία  προς όφελος του κόσμου, το συντομότερο δυνατό.

Υπενθυμίζουμε ότι το έργο είχε υπογραφεί τον Ιούνιου του 2019 και ο χρόνος περάτωσης του προσδιοριζόταν  τον Δεκέμβρη του 2020. Έχει δηλαδή καθυστερήσει ήδη 2 χρόνια!!!!!
Η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου έρχεται σε συνέχεια πρωτοβουλίας πολιτών που συγκέντρωσαν 2.500 υπογραφές 

Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και το παρακάτω video που δείχνει την αγωνία του κόσμου για την ολοκλήρωση του έργου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου