Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Εξηγήσεις απο τον ΟΣΕ, ΤΩΡΑ! Νέος εκτροχιασμός στο Λιανοκλάδι (χτες Δευτέρα 10 Οκτώβρη)

Νέος εκτροχιασμός συρμού Railbus συνέβη χτες στην περιοχή του Λιανοκλαδίου. Η έγκαιρη αντίδραση του μηχανοδηγού αποσόβησε τα χειρότερα, ενώ δεν είχαμε κανένα τραυματισμό για τους επιβάτες ή το προσωπικό. Η Διοίκηση του ΟΣΕ οφείλει
να εξηγήσει ΤΩΡΑ  τι συμβαίνει στο σιδηροδρομικό δίκτυο καθώς κάθε μήνα έχουμε συμβάντα.

Οι κύριοι που διοικούν τον ΟΣΕ οφείλουν αντί να προσέρχονται σε δίκες προσπαθώντας να χρεώσουν τα πάντα στο "ανθρώπινο λάθος" να δώσουν εξηγήσεις. 

Στο χτεσινό δικαστήριο στην Θεσσαλονίκη, ο ΟΣΕ θέλησε να κάνει παρέμβαση υπέρ της πολιτικής αγωγής με το πρόσχημα του "εξευτελισμού" της επιχείρησης και τον διασυρμό της μετά απο δυστυχήματα. 

Το δικαστήριο απέρριψε την δυνατότητα του ΟΣΕ, ορθότατα. 

Αντί να ψάχνουν οι έχοντες την πολιτική ευθύνη για τον σιδηρόδρομο, να χρεώνουν τα πάντα στους ανθρώπους και το δήθεν "ανθρώπινο λάθος", ας εξηγήσουν γιατί ΔΕΝ λειτούργησαν ΠΟΤΕ τα συστήματα ασφαλείας στην Ελλάδα. 

Ας έχουν υπόψην τους, ότι το Σωματείο των Μηχανοδηγών προχωρά σε καταγγελία μέσω της ALE τις επόμενες ημέρες, για την διαχρονική κατάσταση στην χώρα. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον συνάδελφο μας για την χτεσινή του άμεση αντίδραση, που αποσόβησε τα χειρότερα.

 Ο μηχανοδηγός ήταν και πάλι ΕΚΕΙ! 

Οι έχοντες την πολιτική ευθύνη και οι Διευθυντάδες πότε θα εμφανιστούν; 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου