Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Αυξήσεις 100 Ευρώ στους βασικούς μισθούς για ΟΛΟΥΣ, η διεκδίκηση της Π.Ε.Π.Ε.

 
Την βασική διεκδίκηση του Σωματείου Μηχανοδηγών -όπως αυτή έχει ομόφωνα συμφωνηθεί στην τελευταία του συνεδρίαση στην Θεσσαλονίκη-  για την επόμενη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ανέφερε
στο συνέδριο της Π.Ο.Σ. ο συνάδελφος Ιορδανίδης Αλέξανδρος.

Αυτή αναφέρει ότι η Π.Ε.Π.Ε. στοχεύει σε αύξηση τουλάχιστο 100 Ευρώ στους βασικούς ΟΛΩΝ των εργαζομένων στην Hellenic Train και σε όλα τα μισθολογικά κλιμάκια για το 2023

Το ποσό προκύπτει με βάση τον τρέχοντα πληθωρισμό που απομειώνει τα εισοδήματα όλων των εργαζομένων αλλά και λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή η αύξηση ήταν η ελάχιστη που δόθηκε στην ΣΣΕ της διετίας 2021-2022 και  που είχε συνυπογράψει το Σωματείο των μηχανοδηγών. 

Παράλληλα η Π.Ε.Π.Ε. έχει ομόφωνα διαμορφώσει και το πλαίσιο των υπόλοιπων διεκδικήσεων για το οποίο θα ενημερωθούν οι μηχανοδηγοί.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου