Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

«Φωνάζουν» οι επιχειρήσεις στην Ξάνθη για το χειρόφρενο στα τρένα

 Το ζήτημα της μη λειτουργίας της σιδηροδρομική γραμμής που συνδέει την Ξάνθη με τη Δράμα και την υπόλοιπη Ελλάδα επανάφεραν στο τραπέζι του διαλόγου οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής, ζητώντας
να δοθεί επιτέλους μια λύση.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (03/10) στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Προέδρου της ΟΕΒΕ Ξάνθης κ. Τσιακίρογλου Μαίρη και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Γρηγοριάδη Νίκου με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Ξιφαρά Ιωαννή.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Ξάνθης - Δράμας. Ένα μείζον θέμα για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της ευρύτερης περιοχής.

Συζητήθηκαν ευρύτερα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του κ. Ξιφαρά που στόχο έχουν να ενδυναμώσουν την ΠΕ Ξάνθης σε κάθε επίπεδο. Από την πλευρά του ο κ. Ξιφαράς δεσμεύτηκε να θέσει το θέμα στους αρμόδιους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.


www.xanthinea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου