Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

ΟΣΕ : Λάθος χειρισμός. Βγήκε ο...τροχός φορείου εκτός γραμμής

Ιστορική ανακοίνωση απο την Διοίκηση του ΟΣΕ για να υποβαθμίσει τον σημερινό 3ο εκτροχιασμό (σε λιγότερο απο μήνα περίπου) στην περιοχή. Θα γίνει...ενδελεχής έρευνα (εδώ γελάμε)  αναφέρει και πως έγινε λάθος χειρισμός.  Διαβάζουμε : 

Σήμερα 21/10 και περίπου στις 09:40,

ο τροχός του πρώτου φορείου της αμαξοστοιχίας 882 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνας – Καλαμπάκας βγήκε εκτός γραμμής, όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο ΟΣΕ.

Το γεγονός, σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, οφείλεται σε λάθος χειρισμό στην αλλαγή τροχιάς κατά την είσοδο του συρμού στο Σταθμό της Τιθορέας.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΣΕ εργάζονται για την κατά το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Παράλληλα, όπως ενημέρωσε, η Hellenic Train διευθετεί και συντονίζει την προώθηση των επιβατών προς τους προορισμούς τους με την ελάχιστη δυνατή καθυστέρηση.

Τα ακριβή αίτια και οι ευθύνες του συμβάντος θα αποτελέσουν αντικείμενο ενδελεχούς έρευνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου