Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Ο ΟΣΕ να προσλάβει τους 165 φύλακες που δεν ανανέωσε η Κυβέρνηση την σύμβαση τους!

165 εργαζόμενοι στις διαβάσεις είχαν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών δεν ανανέωσαν τις συμβάσεις τους. 

Διαβάζουμε στην ημερήσια διάταξη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕ ότι ο Οργανισμός  θέλει
να προκηρύξει διαγωνισμό για να προσλάβει φύλακες σε 46  ισόπεδες διαβάσεις μέσω εργολάβων (όλοι γνωρίζουμε τις επαχθείς συνθήκες εργασίας στις εταιρείες αυτές). 

Την ίδια ώρα 165 εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν μέσω ΑΣΕΠ , εκπαιδεύτηκαν και κοστίζουν αποδεδειγμένα λιγότερο, έχουν μείνει χωρίς δουλειά γιατί  οι συμβάσεις τους δεν ανανεώθηκαν! 

Ντροπή και μόνο.

 Η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών οφείλει να πάρει θέση και το Υπουργείο Μεταφορών να εξηγήσει ΓΙΑΤΙ δεν ανανεώνει τις Συμβάσεις των  165 συναδέλφων.

 Τόσες προσλήψεις   στον ΟΣΕ τον τελευταίο χρόνο. 

Γιατί λοιπόν λέει η Διοίκηση του και το Υπουργείο, όχι στα αυτονόητα;

 Επειδή οι 165 προσλήφθηκαν αξιοκρατικά μέσω ΑΣΕΠ  ή επειδή κοστίζουν λιγότερο; 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου