Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Νίκο Κιουτσούκη, είναι "πουλημένοι" όσοι υπέγραψαν και ψήφισαν την ΣΣΕ του 2020 στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ;

Το στέκι της έλξης απευθύνει δημόσια το ερώτημα στον Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ Νίκο Κιουτσούκη. Συνάδελφε Κιουτσούκη, μας ενημέρωσαν ότι
επικρότησες  δημόσια σχόλιο που ανέφερε ως "συνδικαλιστικά πουλητάρια" και "πουλημένους" όσους υπέγραψαν την ΣΣΕ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ τον Δεκέμβρη του 2020.

Σύμφωνα με τους όρους της ΣΣΕ και λαμβάνοντας υπόψης τα χρόνια εργασίας σου στον σιδηρόδρομο και τις αμοιβές στην πρώην ΕΕΣΣΤΥ (ενιαίο μισθολόγιο) , ως εργαζόμενος της επιχείρησης  (ΤΡΑΙΝΟΣΕ) έλαβες μηνιαία αύξηση που ξεπερνά συνολικά το 16%  των τακτικών σου αποδοχών (χωρίς να υπολογίζουμε σε αυτά 13ο -14ο μισθό που καταβλήθηκαν στο ακέραιο και δεν έγινε επιμερισμός όπως έχει συμβεί σε άλλες εξαγορές).

Επειδή γνωρίζουμε ότι δεν φοβάσαι να πείς την γνώμη σου Δημόσια ενώ είσαι και Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ ενώ σήμερα μάθαμε για τα κηρύγματα περι ήθους στο συνέδριο της ΠΟΣ . 

Επειδή έχουμε την αντίδραση σου στα όσα γράφτηκαν, όπου επικροτείς τους χαρακτηρισμούς "πουλητάρια", "πουλημένοι" κτλπ σε ρωτάμε ΔΗΜΟΣΙΑ.

Νίκο Κιουτσούκη είναι "πουλημένοι" όσοι υπέγραψαν απο τα 2 Σωματεία την ΣΣΕ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ τον Δεκέμβρη του 2020;  

Νίκο Κιουτσούκη Είναι "πουλημένοι"  όσοι την ψήφισαν για να περάσει απο τα Διοικητικά Συμβούλια τότε ; (στο επιχειρησιακό ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ  δεν υπήρχε αυτοδυναμία απο καμία παράταξη θυμίζουμε, ενώ ψήφισαν 2 παρατάξεις υπέρ). 

Ήταν "πουλημένοι" όσοι την υπέγραψαν απο τα 2 Σωματεία  τον Δεκέμβρη του 2018 καθώς αυτή αποτελεί συνέχεια της;

Περιμένουμε μια απάντηση συνάδελφε Γενικέ Γραμματέα της ΓΣΕΕ. 

Και φυσικά αν επιμένεις, πες μας και τι ανταλλάγματα πήρανε οι "πουλημένοι"... γιατί εμείς  τους βλέπουμε όλους τους συνδικαλιστές αυτούς, να δουλεύουν καθημερινά στα τρένα, στα εργοστάσια, στα μηχανοστάσια, στις διοικητικές υπηρεσίες και μάλιστα όχι ως ...ομαδάρχες ή τμηματάρχες ή Διευθυντές, αλλά στην παραγωγή. 

Νικόλα, Γενικέ Γραμματέα της ΓΣΕΕ, πιστεύουμε έχεις το θάρρος να απαντήσεις και να επιβεβαιώσεις τα όσα επικροτείς.

Διαφορετικά μας δίνεις το δικαίωμα να πούμε ότι μάλλον δειλιάζεις να υποστηρίξεις το "like" της ντροπής.  

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου