Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Συνεδρίαση ΔΣ ΟΣΕ - Ημερήσια Διάταξη

Συνεδριάζει αύριο Πέμπτη  το ΔΣ του ΟΣΕ με θέματα ημερήσιας διάταξης : 
  • Έγκριση παραχώρησης στο Δήμο Πειραιά για χρήση μετά ανταλλάγματος υπό την αίρεση λήξης της με την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής χωρών του ΟΣΕ ΑΕ από τη Λεύκα ως τον Άγιο Διονύσιο. 
  •  Έκθεση πεπραγμένων 2021. 

  • Λήψη Απόφασης έγκρισης του 1ου Πρακτικού της δημοπρασίας του έργου: «ΑΡΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΊΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ ΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ Σ.Σ. ΑΙΡ - Σ.Σ. ΑΘΗΝΩΝ» 

  • Παραχώρηση (24) εσχάρων γραμμής 17μέτρων και μίας (1) δεξιόστροφης αλλαγής τροχιάς στην εταιρεία HELLENIC TRAIN με Σύμβαση Χρησιδανείου.
  • Έγκριση του υπ’ αριθμ. 08Β Α/29.09.2022 Πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών (ΕΑΗΔ) του αποτελέσματος αποσφράγισης και αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών του ηλεκτρονικού δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού (αρ. ΕΣΗΔΗΣ 91470) με αριθμό διακήρυξης 20001/24.09.2020 που αφορά το έργο «παροχή υπηρεσιών φύλαξης εγκαταστάσεων του ΟΣΕ με ανθρώπινο δυναμικό».
  • Ανακοινώσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου