Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Τι γίνεται με τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στον ΟΣΕ ; Ενημέρωση

 Το στέκι της έλξης έχει λάβει πολλά μηνύματα για την πορεία του διαγωνισμού των προσλήψεων στον ΟΣΕ μέσω του ΑΣΕΠ. 

Ψάξαμε το θέμα και 


αυτό που πληροφορηθήκαμε είναι ότι παρά το ότι έχουν περάσει 9 μήνες απο την ημερομηνία που είχε ορίσει η Διοίκηση του ΟΣΕ για να αποστείλουν οι ενδιαφερόμενοι τις αιτήσεις τους (2.1.2023) , δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΕΛΙΞΗ στον διαγωνισμό! 

Η κατάσταση μάλιστα σηκώνει πολύ συζήτηση γιατί η Διοίκηση του ΟΣΕ συνεχίζει να προσλαμβάνει "συνεργάτες" εκτός ΑΣΕΠ και φυσικά χωρίς ποτέ να προκηρύσσει τις θέσεις αυτές. 

Έλλειψη διαφάνειας και αναξιοκρατία κυριαρχούν μας έλεγε συνάδελφος που απευθυνθήκαμε για το θέμα, δηλώνοντας απογοητευμένος απο την Διοίκηση του συνταξιούχου κυρίου Τερεζάκη. 

Φυσικά το βασικό κριτήριο για να προσληφθεί ως συνεργάτης κάποιος εκτός απο  τα "γνωστά προσόντα",  είναι να γράφει σωστά το "τίμιο ξύλο, είναι το ξύλο στους κομμουνιστές". 

Όσοι λοιπόν στέλνετε μηνύματα στο στέκι μπορείτε να απευθύνεστε στην Διοίκηση του ΟΣΕ και στο τηλεφωνικό κέντρο της Καρόλου -είχαν δημοσιευτεί τα τηλέφωνα στην προκήρυξη(καλή επιτυχία αν βγάλετε άκρη).

Όσοι κορόιδεψαν και κοροϊδεύουν δεκάδες χιλιάδες νέους - άνεργους,  που κατέθεσαν αίτηση για πρόσληψη στον ΟΣΕ  είναι υπόλογοι απέναντι τους. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου