Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Παραδοχή - ΣΟΚ : Δεν έχουν μέσα να επιθεωρήσουν σε τμήματα του ΟΣΕ, την γραμμή !

Το  στέκι της έλξης συνεχίζει να ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ και να ζητά   παραιτήσεις  με πρώτη του συνταξιούχου Διοικητή του ΟΣΕ κ. Τερεζάκη. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που πλέον έχουμε στην διάθεση μας  τόσο σε Διευθυντές όσο  και στον Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΣΕ,  είναι γνωστό ότι  συγκεκριμένα  Τμήματα (στην περιφέρεια)  αδυνατούν  -λόγω έλλειψης μέσων-  να πραγματοποιήσουν επιθεώρηση της  γραμμής που "επιβλέπουν". Τους είναι γνωστό, όπως αναφέρει έγγραφο που έχουμε στην διάθεση μας.  

Παρόλα αυτά, οι έχοντες την Κεντρική  ευθύνη δίνουν εντολές για να  δρομολογούνται αμαξοστοιχίες ΚΑΙ σε αυτά τα τμήματα και όταν οι μηχανοδηγοί εγείρουν ζητήματα ασφάλειας στοχοποιούνται!  

Με λίγα λόγια επιβεβαιώνεται ότι στον ΟΣΕ επικρατεί η λογική του "πάμε και όπου βγεί".

 Συνεχίζεται....και να είναι βέβαιοι όλοι αυτοί οι ανευθυνο- υπεύθυνοι ότι τα καλύτερα έρχονται. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Μπορεί να μην έχουν μέσα να επιθεωρήσουν την γραμμή στην Θράκη και τον Έβρο, θα έχουμε όμως σύντομα μουσείο για να θυμόμαστε ότι κάποτε πέρναγε τρένο στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου