Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Μεγάλη εξαγορά της FS Italiane στη Γερμανία, απέκτησε την Exploris. Ενισχύεται στις εμπορευματικές μεταφορές

 Η TX Logistik AG, εταιρεία που ανήκει στον τομέα των logistics και των εμπορευματικών μεταφορών του Ομίλου της FS Italiane, υπέγραψε συμφωνία εξαγοράς της Exploris Deutschland Holding GmbH Hamburg (“Exploris” ή “Exploris Group”), μιας ευρωπαϊκής εταιρείας
σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών.

Επιμέλεια: Β. Βεγιάζη -www.metaforepress.gr 

Με την εξαγορά αυτή, η TX Logistik AG γίνεται ο δεύτερος μεγαλύτερος μεταφορέας εμπορευμάτων στη Γερμανία ανά τονοχιλιόμετρο.

Χάρη σε αυτή τη συναλλαγή, η «FS Logistics Business Unit» της FS θα είναι σε θέση να δραστηριοποιείται, στις σιδηροδρομικές εμπορευματικές μεταφορές, σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες, μέσω των εταιρειών της Exploris Deutschland Holding GmbH Hamburg, συμπεριλαμβανομένων των Via Cargo, HSL Logistik και Delta Rail.

Το κλείσιμο της συμφωνίας υπόκειται στην εμφάνιση ορισμένων τυπικών όρων που σχετίζονται με τον τύπο της συναλλαγής, συμπεριλαμβανομένης της εξουσιοδότησης των αρμόδιων Αντιμονοπωλιακών Αρχών.

Οι διεθνείς σιδηροδρομικές συνδέσεις της Exploris έχουν έντονο προσανατολισμό στον μεταφορικό άξονα Ανατολής – Δύσης, ολοκληρώνοντας το δίκτυο TX Logistik, που ήδη υπάρχει ευρέως κατά μήκος του άξονα μεταφορών Βορρά – Νότου της Ευρώπης.

Αυτή η εξαγορά ενισχύει επίσης την παρουσία του Ομίλου FS στην ευρωπαϊκή αγορά, ενισχύοντας την κυκλοφορία από και προς την Ιταλία, προς όφελος των υπηρεσιών εισαγωγής και εξαγωγής της ιταλικής βιομηχανίας.

Σημειώνεται ότι, στην Ελλάδα και στις εμπορευματικές μεταφορές, η FS δραστηριοποιείται μέσω της Hellenic Train.

1 σχόλιο:

  1. Ναι αλλά και αυτοί οι Ιταλοί δεν επιδοτούν μουσεία.Γραμμές περιμένουν και υποδομή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή