Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Hellenic Train: Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Κινέτα-Άνω Λιόσια. Καταργούνται τα δρομολόγια των λεωφορείων Αλεξανδρούπολη- Ξάνθη. Λεωφορεία και στον Προαστιακό

 


Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Κινέτα-Άνω Λιόσια, κατόπιν εντολής της Πυροσβεστικής, εξαιτίας πυρκαγιάς στην περιοχή του Ασπροπύργου. Η αμαξοστοιχία 1309 έχει ακινητοποιηθεί στο Σ.Σ Κινέτας. Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις.


-Τα δρομολόγια των λεωφορείων C671, C672 (Αλεξανδρούπολη- Ξάνθη) και C673, C674 (Αλεξανδρούπολη- Κομοτηνή) καταργούνται με εντολή της τροχαίας, εξαιτίας της πυρκαγιάς στην περιοχή.

-Τα δρομολόγια του Προαστιακού Κιάτο-Πειραιάς θα υποκατασταθούν από λεωφορεία στο τμήμα Άνω Λιόσια- Νέα Πέραμος, εξαιτίας της πυρκαγιάς στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου