Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Οριακή αύξηση του κύκλου εργασιών για την Rail Cargo Logistics Goldair το 2022. Στα 7,98 εκατ. τα έσοδα

 Οριακή αύξηση του κύκλου εργασιών σημείωσε η Rail Cargo Logistics Goldair το 2022. Τα έσοδα ανήλθαν στα 7,98 εκατ. έναντι 7,97 εκατ. το 2021, ενώ το μικτό αποτέλεσμα ανήλθε
στα 1,55 εκατ. έναντι 1,04 εκατ. το 2021.

Επιμέλεια: Φ. Φωτεινός - www.metaforespress.gr 

Όπως αναφέρεται στον ισολογισμό του 2022, «τον Φεβρουάριο του 2022 ξέσπασε ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Το γεγονός αυτό έχει δυσμενή αντίκτυπο στην παγκόσμια οικονομία.

Η ενεργειακή κρίση του 2021, τροφοδοτούμενη και από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, διαμορφώνει μια νέα εποχή για τις παγκόσμιες οικονομικές προοπτικές.

Οι διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα, οι πληθωριστικές πιέσεις και οι γεωπολιτικές εντάσεις σε όλο τον κόσμο αναμένεται να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στο παγκόσμιο επιχειρηματικό τοπίο.

Η εταιρεία παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις, αλλά και τα μέτρα ενίσχυσης που συνεχώς ανακοινώνονται, και θα προβεί σε όλες τις ενέργειες που θα κριθούν απαραίτητες, ώστε να διατηρήσει την ομαλή λειτουργία της, και να βελτιώσει τα οικονομικά της μεγέθη».

Σημειώνεται ότι η RCLG αποτελεί κοινοπραξία της ελληνικής Goldair και των Αυστριακών Σιδηροδρόμων (ΟΒΒ), διαθέτοντας δικές της μηχανές έλξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου