Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Σωματείο ΟΣΕ : Απο τον Μάιο για τους πλοηγούς, "αγρίεψε" όταν το θέμα λύθηκε!

Σήμερα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τους γιαλαντζί "συνδικαλιστές" , τους "τσάμπα" μάγκες! 
 Συνεχίζεται η παραπληροφόρηση απο τους γραφικούς του ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς προσπαθούν να παρουσιάσουν ότι το Σωματείο Εργαζομένων του ΟΣΕ, απείλησε με
εισαγγελέα για τους πλοηγούς στην Ειδομένη.... Το στέκι σήμερα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ στους σιδηροδρομικούς πως οι "συνδικαλιστές" του Σωματείου Εργαζομένων του ΟΣΕ, κοροϊδεύουν τον κόσμο. 

Με τον ίδιο τρόπο ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ και τους σταθμάρχες και κλειδούχους που εργάζονται με επαχθείς όρους με μπλοκάκι στον ΟΣΕ, 10 συνεχόμενες ημέρες και ατελείωτα εννιάωρα, χωρίς καλοκαιρινή άδεια! 


Στις 30/5/23 με επιστολή του το ΣΕΟ,  προς την ΡΑΣ,Υπουργείο Μεταφορών,ΟΣΕ,Hellenic Train θέτει  το θέμα των πλοηγών στην Ειδομένη. 

Αφού δεν κάνει τίποτα για 2 μήνες   και αφού απο το Σάββατο 23 Ιουλίου ο ΟΣΕ αποσύρει τους πλοηγούς απο τα εμπορικά τρένα στην Ειδομένη  γιατί τοποθετούνται ανταλλακτικά στην Παιονία και ξεκινούν οι δοκιμές των επικοινωνιών , τα  γιαλαντζί "λιοντάρια" του Σωματείου Εργαζομένων ΟΣΕ επανέρχονται με νέα επιστολή στις..... 25 Ιουλίου απειλώντας με εισαγγέλεα για ένα θέμα που έχει ΛΥΘΕΙ! 

Δηλαδή ΑΦΟΥ το θέμα ΛΥΘΗΚΕ και οι πλοηγοί είχαν βγεί απο τα τρένα,  το Σωματείο Εργαζομένων ΟΣΕ έστειλε επιστολή για να απειλήσει με.... εισαγγελέα!  Γραφικοί μέχρι το μεδούλι! 

Και αυτό οι γραφικοί του ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ το παρουσιάζουν ως έγκυρη πληροφόρηση!!!

Σήμερα ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΜΕ με την αποκάλυψη μας αυτές τις συνδικαλιστικές ηγεσίες του ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Σωματείου Εργαζομένων ΟΣΕ. 

Μάλιστα η επίκληση για συναδέλφους ¨με την ευρύτερη έννοια του όρου" για τους μηχανοδηγούς ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ την εμπάθεια των ευτελισμένων συνδικαλιστών που υπογράφουν επιστολές μνημεία χυδαιότητας κάτω απο την σφραγίδα Σωματείου (που θα υπάρχει και μετά απο αυτούς),  προφανώς "Μεθυσμένοι" απο την αλαζονεία της εξουσίας.

Θα έπρεπε να ντρέπονται τουλάχιστο. 

Οι προσωπικές  δεσμεύσεις όμως στο σύστημα εξουσίας,  είναι ΓΝΩΣΤΕΣ.

Θα κάνουν τα πάντα κάποιοι για τις ξεχρεώσουν. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ μιλάει για έλλειψη ανταλλακτικών, ενώ το Σωματείο Εργαζομένων ΟΣΕ για την ...ποιότητα τους.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου