Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Πότε λέει αλήθεια ο ΟΣΕ κύριε Τερεζάκη;

 To στέκι απευθύνει ερωτήματα στην Διοίκηση του ΟΣΕ και στον σημερινό Διοικητή του (έστω και αν υπάρχουν καταγγελίες για παράνομη τοποθέτηση του). Ζητάμε απαντήσεις γνωρίζοντας ότι  μάλλον αυτές δεν θα έρθουν ποτέ ή  και μπορεί να έρθουν απο "φίλους" που επιδοτούνται

γενναία απο τον ΟΣΕ για να φτιάξουν μουσεία σε περιοχές όπου το τρένο δεν κυκλοφορεί μήνες τώρα και όπου εδώ και 4 χρόνια έχει περιοριστεί στο ελάχιστο η κυκλοφορία των. 

Κύριε Τερεζάκη πείτε μας

Η  με αρ. πρωτ. 9045541 επιστολή σας στις 11 Αυγούστου 2023, την οποία υπογράφεται,  αναφέρει επί λέξη ότι ..." Επομένως από τα ανωτέρω προκύπτει ότι η ΗΤ οφείλει να γνωρίζει την κατάσταση της σιδηροδρομικής υποδομής το έτος 2022, η οποία δεν είναι δυνατόν να έχει αλλάξει ραγδαία σε 1 έτος."

Αλήθεια κύριε Τερεζάκη, καθώς είσαστε στον ΟΣΕ ως Σύμβουλος Διοίκησης τον Νοέμβριο του 2022 (και παλαιότερα είχατε διατελέσει και Διευθυντής κτλπ) σας ρωτάμε. 

Τον Νοέμβριο του 2022 και όταν η Διοίκηση του ΟΣΕ έστελνε εξώδικο στο Σωματείο των Μηχανοδηγών, απειλώντας τους να σταματήσουν να μιλούν για την κατάσταση της υποδομής και αναφέροντας πως το Σωματείο εξυπηρετούσε -δήθεν- σκοπιμότητες, ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ την κατάσταση; 

Πότε έλεγε αλήθεια ο ΟΣΕ κύριε Τερεζάκη, όταν υποστηρίζει η Διοίκηση ότι η "Hellenic ήξερε την κατάσταση της υποδομής το 2022"  ή όταν έστελνε εξώδικο στους μηχανοδηγούς απειλώντας τους να σταματήσουν να διαμαρτύρονται για αυτήν την υποδομή; 

Αυτό είναι το πρώτο ερώτημα. 

Επειδή αρεσκόμαστε να θέτουμε ερωτήματα θα συνεχίσουμε με επόμενα.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Η επιστολή σας θα φροντίσει η ΠΕΠΕ να μεταβιβαστεί στον εφέτη καθώς αποτελεί έμμεση παραδοχή του ΟΣΕ (και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο) για την κατάσταση του δικτύου του. 

Η αλαζονεία και η έπαρση δεν είναι καλοί σύμβουλοι. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου