Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

ΕΡΓΟΣΕ: Παραδίδει τη σηματοδότηση στο Λάρισα – Πλατύ και την τηλεδιοίκηση στο Δομοκός – Λάρισα – Πλατύ

Στην ολοκλήρωση κρίσιμων έργων για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του σιδηροδρόμου προχωρά η ΕΡΓΟΣΕ, σύμφωνα με στελέχη της.


Ειδικότερα, η ΕΡΓΟΣΕ πρόκειται να:


Α. Παραδώσει αύριο τη σηματοδότηση στο τμήμα Λάρισα  – Πλατύ. Η σηματοδότηση στο τμήμα Δομοκός – Λάρισα έχει παραδοθεί.

Β. Παραδώσει αύριο την τηλεδιοίκηση στο τμήμα Δομοκός – Λάρισα – Πλατύ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, απομένει η παράδοση στο τμήμα Οινόη – Τιθορέα και στο Κέντρο Τηλεδιοίκησης του ΣΚΑ, οι οποίες εκτιμώνται τον Σεπτέμβριο.

Η ολοκλήρωσή τους θα σημάνει, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζονται, το «κλείσιμο» της σύμβασης 717 («Ανάταξη και Αναβάθμιση του συστήματος σηματοδότησης – τηλεδιοίκησης και Αντικατάσταση 70 αλλαγών τροχιάς σε εντοπισμένα τμήματα του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Προμαχώνας»).

Γ. Τελείωσαν οι εργασίες σε σημαντικό τμήμα του δικτύου για το ETCS, με τις δοκιμές να ξεκινούν από αύριο.

www.metaforespress.gr 


1 σχόλιο:

  1. Η ΕΡΓΟΣΕ τα δίνει; Δεν έχει πέσει πάνω τους ο κυρ-Τάκης με τα κατσαβίδια να λύνει και να δένει απο το πρωί ως το βράδυ;
    Κοίτα να δείς τι μαθαίνουμε απο το metaforespress. Την αλήθεια,απέναντι σε ένα προπαγανδιστικό μηχανισμό που θέλει να μας πείσει ότι τάχα κάποιοι κάνουν κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή