Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Εθεάθη συνεργείο λίπανσης γραμμής


 Τα «ραντάρ» των μηχανοδηγών μετά από καιρό εντόπισαν συνεργείο λίπανσης της γραμμής , τα ξημερώματα Παρασκευής -προς Σάββατο στην γραμμή ανόδου μεταξύ ΣΚΑ-Οινόης. Προβλήματα υπήρξαν χτες στα φωτοσηματα στην ίδια γραμμή κάτι που προκάλεσε ποικίλες συζητήσεις  μεταξυ του προσωπικού έλξης. 

Τα προβλήματα καταγράφηκαν προκειμένου να αναφερθούν στις αρμόδιες αρχές. 

Στην φωτογραφία το μηχάνημα που μετράει πόσες φορές το μήνα λιπαινόταν η γραμμή στην περιοχή του ΣΚΑ. 

Φανταζόμαστε η Διοίκηση Τερεζάκη θα έχει στοιχεία ενώ δεν θελουμε να πιστέψουμε τις  φήμες που κυκλοφόρησαν ότι πριν 10 μέρες είχε ζητήσει μηχανοδηγούς από την Hellenic train , λόγω έλλειψης προσωπικού στον ΟΣΕ (με την απάντηση να είναι θετική), κάτι που φυσικά αποδεικνύει ότι το μηχάνημα δεν κυκλοφορούσε παρά το ότι ο ΟΣΕ κατέγραφε στο ημερήσιο πρόγραμμα του την κυκλοφορία του. 

Τονίζουμε & πάλι την διαρκή προσπάθεια των συναδέλφων στα συνεργεία του ΟΣΕ που είναι κυριολεκτικά, αποδεκατισμένα λόγω της έλλειψης προσωπικού. 

Συνεχίζεται ….


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου