Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Πάτρα : Ο ΟΣΕ αναγκάστηκε να πεί την αλήθεια για τον Προαστιακό


Με σημερινό δελτίο τύπου ο ΟΣΕ λέει την αλήθεια για τις καθυστερήσεις στον Προαστιακό Πάτρας και ότι αυτές προκαλούνται απο την υποδομή. Το στέκι της έλξης ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ όπως και οι μηχανοδηγοί. Σημειώνουμε και πάλι την τιτάνια προσπάθεια των ελάχιστων συναδέλφων σιδηροδρομικών στην υποδομή. 


Ο ΟΣΕ αναφέρει στο σημερινό Δελτίο Τύπου 

 Σχετικά με το πρόβλημα των καθυστερήσεων που παρατηρούνται στον Προαστιακό της Πάτρας, ο ΟΣΕ έχει ήδη αναθέσει -κατόπιν διαγωνισμών- σε 2 Αναδόχους, την αποκατάσταση των βλαβών της επιδομής και τη συντήρησή της.

Ήδη ο ένας Ανάδοχος έχει ξεκινήσει τις εργασίες για την αποκατάσταση των σημαντικότερων βλαβών και την κατάργηση των προσωρινών βραδυποριών. Ταυτόχρονα ξεκινούν, από την Δευτέρα 7 Αυγούστου, οι εργασίες κοπής της βλάστησης παρά την γραμμή και αποκατάσταση της ορατότητας στις ισόπεδες διαβάσεις.

Ο ΟΣΕ με προτεραιότητα την ασφάλεια του σιδηροδρόμου και σεβασμό στο επιβατικό κοινό βελτιώνει καθημερινά τις υποδομές του.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου