Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Πάμε Φλώρινα; (Εικόνα - σχόλιο)

 


Φίλος του blog μας έστειλε φωτο από την γραμμή της Φλώρινας στο χλμ 111-112 περιοχή Προφήτης Ηλιας (μετά την Έδεσσα προς Άγρα). Όπως μας αναφέρει Υποτίθεται ο ΟΣΕ διέκοψε την κυκλοφορία για να βελτιώσει και να ελέγξει τις υποδομές του, κι όχι μόνο δεν έγινε καμία παρέμβαση ελέγχου και εργασιών τυχόν βελτίωσης μέχρι τώρα, αλλά με την εγκατάλειψη το δίκτυο σε λίγο δε θα είναι λειτουργικό.

Η φωτογραφία  συνφωνα με τον φίλο  μας τραβήχτηκε στις 29/7/2023. 

Πάμε Φλωρινα λοιπόν και όπου βγει ;  

Ευχαριστούμε τους φίλους του blog και φίλους του σιδηροδρόμου για την πολύτιμη βοήθεια τους στον αγώνα των μηχανοδηγών για ένα σιδηρόδρομο σύγχρονο και ασφαλή. 

Σημειώνουμε & πάλι ότι τα συνεργεία του ΟΣΕ είναι κυριολεκτικά αποψιλωμένα από προσωπικό. 

Δεν θελουμε να πιστέψουμε αυτούς που ισχυρίζονται ότι η εγκατάλειψη του ΟΣΕ συνδυάζεται με την πολιτική πρόθεση να παραχωρηθεί η συντήρηση του δικτύου σε ιδιώτες. 


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου