Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Αρχαία Ολυμπία : Εικόνες που εκθέτουν την χώρα μας

Σιδηροδρομικός σταθμός Αρχαίας Ολυμπίας. Ένα μέρος που επισκέπτονται το καλοκαίρι χιλιάδες τουρίστες. Οι εικόνες από τις τουαλέτες  του σταθμού , απογοητεύουν και εκθέτουν την χώρα μας. Εγκατάλειψη. Ο τουρίστας βγαίνοντας
από το πλοίο ψάχνει πάντα το τρένο ως πρώτο μέσο μεταφοράς γιατί έτσι έχει μάθει να ταξιδεύει στην χώρα του. Στην Ελλάδα ο σιδηρόδρομος δεν ειναι προτεραιότητα, δυστυχώς.

 Για το θέμα έχουν γίνει αναφορές από σιδηροδρομικούς. 

Αλλά ο ΟΣΕ (η διοίκηση του) προφανώς δεν συγκινήθηκε . 

Οι μηχανοδηγοί θα ενημερώσουν  την πολιτική ηγεσία άμεσα. Σημειώνουμε  ότι οι τουρίστες /επιβάτες,  αφού επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο , περιμένουν το τρένο στο ύπαιθρο καθώς το κτίριο του σταθμού είναι σφραγισμένο. (Οι τουαλέτες είναι εκτός του κτιρίου σε παρακείμενο χώρο).

Κατά τα λοιπά, Επιδοτήσεις ....μουσείων και αυτές οι εικόνες που ντροπιάζουν όλους μας. 



Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου