Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Απο την εκδήλωση για την κοπή της πίτας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Παρουσία δεκάδων συναδέλφων και των Διοικήσεων όλων των εταιρειών του Ομίλου ΟΣΕ πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Φίλιππος Τσαλίδης στην ομιλία του
ευχαρίστησε τους σιδηροδρομικούς για την μέχρι στιγμής συνεργασία ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους υγεία και κάθε επιτυχία για ένα καλύτερο 2017 ενώ ευχαρίστησε δημόσια (απο καρδιάς όπως είπε χαρακτηριστικά) το προσωπικό που τις μέρες της κακοκαιρίας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό εργαζόμενο με αυταπάρνηση σε ακραίες συνθήκες και πάνω απο τα κανονικά όρια.

Θα συνεχίσουμε να τρέχουμε την εταιρεία στον ίδιο ρυθμό τόνισε ο Δ/νων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ο Πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ, Παναγιώτης Θεοχάρης τόνισε ότι η Διοίκηση θα κάνει όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσει στο έπακρο το προσωπικό στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση.
Ευχαρίστησε με την σειρά του τους εργαζόμενους στην εταιρεία ευχόμενος υγεία και ένα ελπιδοφόρο 2017.
Το παρών και απο τους συνδικαλιστές μας με τους Πρόεδρους της Ομοσπονδίας, της ΠΕΠΕ και της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τον εκπρόσωπο εργαζομένων στο ΔΣ να κάνουν λόγο για την απαραίτητη ενότητα που θα πρέπει να υπάρξει στον χώρο για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο κ τα νέα δεδομένα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Το φλουρί έπεσε στην ΔΙΚΑΜ και ΔΙΠΕΚΑΜ (ο κ. Λύτρας κέρδισε το φλουρί το οποίο ήταν στην μέση για τις 2 Διευθύνσεις) ενώ οι τυχεροί της ημέρας ήταν 3 συνάδελφοι εκ των οποίων 2 μηχανοδηγοί.
Η συναδέλφισα Σταματία Σουρή , ο Θανάσης Τσάδαρης (ΜΑΙ) και ο Νίκος Ευθυμιάδης (Δράμα) που κερδίζουν απο μια δωροεπιταγή.

Και του χρόνου με υγεία ευχόμαστε και εμείς με την σειρά μας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου