Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Η διαδικασία για την πληρωμή των υπολοίπων ανεκτέλεστων κανονικών αδειών

Υπογράφηκε απο τον Δ/ντα Σύμβουλο κ. Τσαλίδη η έγκριση για την πληρωμή ανεκτέλεστων αδειών προηγούμενων χρόνων. Η διαδικασία 
προβλέπει ότι όσοι ΔΕΝ επιθυμούν να πληρωθούν υπόλοιπα αδείας θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση μέχρι την επόμενη Τετάρτη 8 Φλεβάρη.

Η πληρωμή θα γίνει σε 12 μηνιαίες δόσεις.
Λύνεται έτσι ΑΚΟΜΑ ένα θέμα που κληρονόμησε το Σωματείο μας απο το μακρινό ...2009 (έχουμε συναδέλφους που έχουν υπόλοιπα απο τότε).
Και φυσικά ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ για άλλη μια φορά ότι η παραφιλολογία ξαναχτύπησε με την φημολογία που αναπτύχθηκε απο γνωστούς-αγνώστους κύκλους  τις τελευταίες μέρες και ήθελε άλλους κλάδους να κάνουν αιτήσεις για να πληρωθούν και την έλξη να μένει... ουραγός.
Τελικά όσοι θέλουν να πληρωθούν ΔΕΝ θα κάνουν αίτηση και οι γνωστοί -άγνωστοι που διακινούν σενάρια στους χώρους εργασίας ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ και πάλι ότι είναι όχι μόνο μακριά απο τις εξελίξεις αλλά μακριά και απο την σημερινή πραγματικότητα.
Το Σωματείο μας συνεχώς λύνει προβλήματα που κληρονόμησε απο το παρελθόν.
Και αυτό αποτελεί ΑΠΟΔΕΙΞΗ της δράσης του.
Φυσικά ευχαριστούμε και τον Διευθυντή ΔΙΚΑΜ κ. Λύτρα που προωθεί τα αιτήματα μας.
Aκολουθεί η απόφαση για την πληρωμή των αναπαύσεων και των υπερβάλουσων υπερωριών.
Λυπούμαστε ΜΟΝΟ για τους κορυφαίους -επί δεκαετίες- συνδικαλιστές του κλάδου που μαθαίνουμε ότι μείνανε αμανάτι με 15 και πλέον μέρες ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ κανονικής άδειας πέρυσι. Καταγγέλουμε δημόσια την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που τους ανάγκασε σε τέτοια υπερεργασία!
Μάλιστα μερικοί τώρα τελευταία ανακάλυψαν και το ΣΕΠΕ και την Επιθεώρηση Εργασίας και δηλώνουν έτοιμοι με όπλα και μπαλάσκες να πολεμήσουν για το ...κύκλωμα εργασίας.
Ανακάλυψαν το ΣΕΠΕ και θα προσφύγουν  την ώρα που οι ίδιοι ούτε τις κανονικές τους άδειες δεν απαίτησαν να εκτελέσουν. (αλήθεια το ΣΕΠΕ δεν δέχεται καταγγελίες για το θέμα των αδειών;)
Ίσως ο αυταρχικός μας Πρόεδρος τους ανάγκασε να μην την εκτελέσουν την άδεια λέμε εμείς και για αυτό χτες αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι.
'Τους αφιερώνουμε αυτό που είχαν γράψει σε πρόσφατη ανακοίνωση τους οι επαγγελματίες του συνδικάτου στην έλξη....
Το ρητό για την γυναίκα του Καίσαρα ότι: δεν πρέπει να φαίνεται μόνο ότι είναι τίμια, αλλά θα πρέπει και να είναι!

Οι μηχανοδηγοί καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοούμε.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου