Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Ένα όνειρό δεκαετιών έγινε πραγματικότητα -Το πρώτο Desiro στον Σταθμό Λαρίσης

Μετά απο δεκαετίες η Πρωτεύουσα της χώρας απόκτησε ηλεκτροκίνηση και ο Κεντρικός Σταθμός υποδέχτηκε σήμερα τον πρώτο ηλεκτροκίνητο συρμό Desiro.

Ένα έργο που θύμιζε επί δεκαετίες το γιοφύρι της Άρτας επιτέλους ολοκληρώνεται και σύντομα το επιβατικό κοινό θα είναι σε θέση να 
χρησιμοποιεί τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρουν τα ταξίδια με ηλεκτροκίνητους συρμούς!


Εμείς απλά ευχόμαστε σύντομα να δούμε την ηλεκτροκίνηση να φτάνει στον Πειραιά!
Είμαστε πλέον βέβαιοι ότι και αυτό σύντομα θα γίνει πραγματικότητα και ο Ελληνικός Σιδηρόδρομος επιτέλους θα βρεί τον δρόμο του.
Δυστυχώς χωρίς Δημόσια Σιδηροδρομική Εταιρεία εκμετάλλευσης.



Φυσικά ακόμα χρειάζεται χρόνος για να δοθεί στην κυκλοφορία ο σταθμός, καθώς οι αποβάθρες θυμίζουν ακόμα εργοτάξιο,αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και περιμένουμε να δούμε και τα πρώτα δρομολόγια!















Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Γιατί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν είχε δρομολογήσει ηλεκτροκίνητα τραινα από Αγίους Αν/ρους για Χαλκίδα πριν 2 χρόνια;
    Περίμεναν τους Ιταλούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή