Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Ανακοίνωση -απάντηση από Δίκτυο Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας

Ο κατ΄ευφημισμόν συνδικαλιστής Π.Τερζόγλου – που σύμφωνα με τις τελευταίες εκλογές δεν εκπροσωπεί παρά μόνο τον εαυτό του – συνεχίζει με συκοφαντίες να επιτίθεται στο Δίκτυο, μιας και τα επιχειρήματα του
έχουν τελειώσει.

Παρότι “ Το στέκι της έλξης “ φιλοξενεί τις απόψεις του, δεν διστάζει ο ανεκδιήγητος  “συνδικαλιστής” να το καταγγέλλει ως blog του ΣΥΡΙΖΑ και του ΔΙΚΤΥΟΥ, αυριανικό και προβοκατόρικο (! ! !).
Χωρίς να έχει ιδέα για το τι συμβαίνει στο Βόλο, επιτίθεται στην τοπική παράταξη του Δικτύου και ως πράκτορας κάνει την βαρυσήμαντη ανακάλυψη ότι η παράταξη του Δικτύου στο Βόλο αλλά και στη Θεσσαλία δεν υφίσταται (!). Τον περιμένουμε λοιπόν να γνωριστούμε  κατά την επόμενη προεκλογική του περιοδεία.
Κατακεραυνώνει το δικαστήριο και χαρακτηρίζει άσχετο τον δικαστή που δικαίωσε την προσφυγή του Δικτύου, γιατί η απόφαση δεν συμφωνεί με τις απόψεις του (!).
Ενώ σε κανένα σιδηροδρομικό σωματείο δεν ψήφισαν μαθητές, θεωρεί την καραμπινάτη νοθεία που έκανε η ΠΑΣΚ – και αποδέχτηκε σιωπηρώς και το ΑΣΠΡΟ (ΔΕΣΚ) -  στις εκλογές του “Θεσσαλικού”, μέγα ταξικό και συνδικαλιστικό κατόρθωμα.
Τέλος επιτίθεται εναντίον όλου του σ.κ. γιατί δεν έχει δώσει λύση στο θέμα των μαθητών από το 1992 και καταλήγει στο συμπέρασμα, κατατροπώνοντας κάθε ίχνος λογικής, ότι το ΔΙΚΤΥΟ είναι υποταγμένο, εργοδοτικό, κυβερνητικό γιατί – άκουσον, άκουσον – κατέφυγε δικαστικά και δικαιώθηκε στην υπόθεση της καλπονοθείας που έγινε στις εκλογές του Σ.Σ.Θ.
Ένα μόνο έχουμε να του πούμε : Π.Τερζόγλου, ντροπή σου.
Βόλος 6 Φεβ. 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου