Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ανακοίνωση απο την Νέα Έλξη - Αναγέννηση

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανατρέψουμε τα παραμύθια του

προέδρου της ΠΕΠΕ Γενιδούνια.
Ο οποίος αν πραγματικά τιμούσε τον ρόλο του ως πρόεδρος θα έπρεπε να λειτουργεί ενωτικά κι όχι διχαστικά.

Με έκπληξη διαβάζουμε ότι η παράταξη της ΝΕΑΣ ΕΛΞΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στήριξε πρόταση για κυκλώματα εργασίας που αποκλείουν από την εμπορική αμαξοστοιχία τους Βοηθούς Μηχανοδηγούς! Με τέτοια όμως ανυπόστατα παραμύθια προκαλείται ανησυχία  στις τάξεις των Βοηθών και διχασμός μεταξύ των συναδέλφων.
Η παράταξη της ΝΕΑΣ ΕΛΞΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ κατέθεσε σαφή πρόταση για τα κυκλώματα εργασίας. 

Όντως στο τελευταίο Συμβούλιο με θέμα τα κυκλώματα υπήρξε πρόταση από την Δημοκρατική Συμπαράταξη για να εκτελείται το εμπορικό με δύο Μηχανοδηγούς από το Ρέντη έως τη Θεσσαλονίκη. Η πρόταση αυτή, όμως, αφορούσε την ΜΙΑ εκ των δύο εμπορικών αμαξοστοιχιών.
Η παράταξη της ΝΕΑΣ ΕΛΞΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ δήλωσε ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ στην πρόταση αυτή. Δεν ήταν, παρ'όλα αυτά, μέρος της απόλυτα συγκεκριμένης πρότασης που κατέθεσε.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΒΟΗΘΟ.
Όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα.
ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση αποκλεισμού των Βοηθών από το εμπορικό τραίνο ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!

Όπως, επίσης, ως συνάντηση με Βοηθό παραμένει ΚΑΙ το εμπορικό με τους σωλήνες που αναχωρεί από Θήβα.

Αντί λοιπόν να κάθεται ο πρόεδρος της ιδιωτικοποίησης να γράφει παραμύθια, ας ασχοληθεί να λύσει το πρόβλημα της μαθητείας των 22 Βοηθών.
Θυμίζουμε πως θριαμβολογούσε ότι “λύθηκε το θέμα και έχει πάρει τον δρόμο του” στην τελευταία συνέλευση στο ΜΑΙ. Δυστυχώς, η πραγματικότητα τον διαψεύδει και το θέμα της μαθητείας έχει “παγώσει”.

Η παράταξη της ΝΕΑΣ ΕΛΞΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στήριξε και στηρίζει με κάθε τρόπο τους 22 Βοηθούς από την πρώτη στιγμή.

Διχαστικά παραμύθια ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ. 

ΝΕΑ ΕΛΞΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου