Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Κατάργηση δρομολογίων λόγω της επιχείρησης εξουδετέρωσης βόμβας του Β Παγκοσμίου στην Θεσσαλονίκη


H ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρεί στην κατάργηση ορισμένων επιβατικών αμαξοστοιχιών του άξονα Αθήνας – Θεσσαλονίκης καθώς και δρομολογίων του προαστιακού Λάρισας - Θεσσαλονίκης, αύριο Κυριακή 12-2-2017, λόγω της επιχείρησης εξουδετέρωσης και απομάκρυνσης
βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Δυτική Θεσσαλονίκη που θα λάβει χώρα από τις 9 το πρωί ως τις 3 μετά το μεσημέρι. Οι καταργήσεις των δρομολογίων αποφασίστηκαν μετά από σύσκεψη όλων των αρμοδίων φορέων που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


Ειδικότερα, λόγω της γειτνίασης των γραμμών και του Εμπορευματικού Σταθμού Θεσσαλονίκης του ΟΣΕ με την αποκλεισθείσα περιοχή, καθώς και την απομάκρυνση του σιδηροδρομικού προσωπικού, καταργούνται τα εξής δρομολόγια:

α) Οι αμαξοστοιχίες Αθηνών – Θεσσαλονίκης και αντίστροφα με αριθμούς 50 και 55.

β)  Οι αμαξοστοιχίες (Παλαιοφαρσάλου) – Λάρισας - Θεσσαλονίκης με αριθμούς 1594, 1596, 2590, 1599, 2591 καθώς και η 590 στο τμήμα της διαδρομής της μεταξύ Λάρισας Θεσσαλονίκης.

γ) Οι αμαξοστοιχίες Θεσσαλονίκης – Εδέσσης – Φλωρίνης και αντίστροφα με τους αριθμούς  83 και 84.

 Επίσης τα λεωφορεία που υποκαθιστούν την αμαξοστοιχία  91 μεταξύ Αλεξανδρούπολης –  Δράμας θα συνεχίσουν προς Θεσσαλονίκη και δεν θα γίνει αλλαγή με την αμαξοστοιχία 600 στη Δράμα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επίσης γνωστοποιεί ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων των αμαξοστοιχιών που καταργούνται, δικαιούνται είτε να ταξιδέψουν με άλλη αμαξοστοιχία την ίδια μέρα, είτε να αποζημιωθούν με κουπόνι ταξιδίου.


Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στον τηλεφωνικό αριθμό 14511

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου