Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Στη Βουλή, στις 9/2, ενημέρωση από την ΕΡΓΟΣΕ για το «Ψαθόπυργος – Ρίο»

Στις 9 Φεβρουαρίου ορίστηκε η ενημέρωση των μελών της «Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου» της Βουλής, από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ Αθανάσιο Βούρδα, παρουσία του υπουργού Υποδομών Χρ.Σπίρτζη, σχετικά με το
έργο της κατασκευής της υποδομής της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα Ψαθόπυργος – Ρίο.

Πρόκειται για το «πολύπαθο έργο», το οποίο, έπειτα από αρκετές δικαστικές εμπλοκές, ανατέθηκε στην ιταλική κατασκευαστική εταιρεία GD Infrastrutture, εάν και αρκετοί θεωρούν ότι από «πίσω» της βρίσκεται η Μηχανική.

Το έργο, μήκους 10,5 χλμ, με προϋπολογισμό 214 εκατ. ευρώ, είναι απαραίτητο για την κατασκευή του σιδηροδρομικού άξονα Κόρινθος – Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου