Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Επιστολή της ΠΟΣ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κύριοι,

Μετά την έγκριση του νέου Οργανογράμματος και του νέου Προσοντολογίου  υλοποιήσατε τις τοποθετήσεις όλου του προσωπικού εκδίδοντας διοικητικές πράξεις.
Έκτοτε, προκηρύξατε τις θέσεις τις
οποίες εσείς θεωρούσατε ότι είναι κενές, καθότι θεωρήσατε παρατύπως ότι οι υπόλοιπες είναι καλυμμένες ως απόρροια των προαγωγών που είχαν πραγματοποιηθεί το 2014 με το προηγούμενο Οργανόγραμμα και Προσοντολόγιο, πραγματοποιήσατε τις προαγωγές και τοποθετήσατε τους προαχθέντες με διοικητική πράξη.
Πέραν της δέσμευσής σας ότι δεν θα υπάρξει βλαπτική μεταβολή, για μια ακόμα φορά αθετήσατε το λόγο σας για το προσωπικό το οποίο κατέχει θέση ευθύνης και αμείβεται γι΄αυτό δεν έχει εκδοθεί διοικητική πράξη, γεγονός που νομικά δύναται να μην αναγνωριστεί από το επόμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Κατόπιν τούτων, ζητάμε να τοποθετηθεί στις θέσεις ευθύνης το υπόλοιπο προσωπικό εκδίδοντας διοικητικές πράξεις διασφαλίζοντάς τους έναντι οποιουδήποτε κινδύνου.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η αιτιολόγηση από μέρους σας για όλες αυτές τις μονομερείς αλλαγές ήταν για να διασφαλιστεί το προσωπικό.





     Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας

          ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ              ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου