Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Η ζωή στις ράγες ! Ένα ντοκυμαντέρ απο ένα καλό φίλο μηχανοδηγό!

Ο Φίλιππας Κωνσταντόπουλος, συνταξιούχος μηχανοδηγός  και φίλος μας  παρουσιάζει την ζωή του!
Από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη, στις αίθουσες του κινηματογράφου cineville, θα διεξαχθεί το 2ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ “Arcadian Screenings”, στο οποίο οι σινεφίλ θα έχουν την
ευκαιρία να δουν ταινίες από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο, αλλά και ταινίες που γυρίστηκαν από κατοίκους της πόλης, στο πλαίσιο του σεμιναρίου «φτιάξε τη δική σου ταινία», που διοργάνωσε πέρυσι ο Δήμος Τρίπολης.

Ειδικότερα, εκτός από το σινεμά της Τρίπολης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, θα προβληθούν επίσης στη Μεγαλόπολη, στη Δημητσάνα και στην Ασέα, συνολικά 25 ταινίες, εκ των οποίων οι εννέα είναι δημιουργίες κατοίκων της Τρίπολης και αναφέρονται σε περιοχές της πόλης, αλλά και σε περιοχές της Αρκαδίας.

Ακόμα δύο από τους δημιουργούς, ο Φίλιππος Κωνσταντόπουλος (συνταξιούχος ΟΣΕ) και η Χριστίνα Μπάρκα, βρέθηκαν την Τετάρτη το πρωί στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης και μίλησαν στην εκπομπή «Επί της ουσίας» για το ντοκιμαντέρ τους με τίτλο:
«Η ζωή στις ράγες».

Δείτε απόσπασμα σε βίντεο και από το ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί ακούστε ολόκληρη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

Το διαβάσαμε

1 σχόλιο:

  1. Φίλιππε μπράβο σε εσένα και την ομάδα σου για την προσπάθεια. ..μέσα απ αυτό το φιλμάκι αναδεικνύεις τις ιδιαιτερότητες της δουλειάς μας και το όμορφο πέρασμα μας απ τον σιδηρόδρομο..Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή