Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Τα μισόλογα των εκπροσώπων του χτες, δεν ενδιαφέρουν κανένα μηχανοδηγό

Μεγάλος καημός πραγματικά τον τελευταίο καιρό απο την ΔΑΚΕ Έλξης.Η προφανής και παταγώδης αποτυχία της σε όλα τα επίπεδα έχει εκνευρίσει τους συνδικαλιστές της.Όταν όμως πουν με
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ τι ακριβώς καταγγέλλουν εμείς -και η ΠΕΠΕ προφανώς-  θα ασχοληθούμε σοβαρά!

Μέχρι τότε έχουμε σοβαρότερα θέματα απο το να παρακολουθούμε το χιλιοπαιγμένο θέατρο σκιών των εκπροσώπων του ΧΤΕΣ. Δεν πείθουν πλέον κανένα,το καταλαβαίνουν και παραληρούν! 

Εχτές όλοι κατάλαβαν το παιχνίδι που παίζει η ΔΑΚΕ με τον γραφικό εκπρόσωπο της ΑΣΚΕ!
Η ανάρτηση μας για το πρόγραμμα εργασίας στο Βόλο προκάλεσε σειρά σπασμωδικών αντιδράσεων ενώ ανάγκασε τον γραφικό της ΑΣΚΕ να κυκλοφορεί στην κωλότσεπη με το πρόγραμμα εργασίας του Βόλου, όπου φαίνονται όλα όσα είπαμε κ γράψαμε!

Μέχρι και τα κυκλώματα της Λάρισας ανακάτεψε η ΔΑΚΕ Έλξης - που δεν άλλαξαν- θέλοντας προφανώς να δημιουργήσει νέα διαμάχη μεταξύ του προσωπικού.
Το χατήρι αυτό δεν θα τους γίνει.
Μπροστά μας έχουμε πολύ σοβαρά θέματα.

Αφήνουμε πίσω οριστικά τους εκπροσώπους του χτες, τους γραφικούς συνοδοιπόρους τους και προχωράμε μπροστά!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου