Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Νέο δρομολόγιο απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Δευτέρα 20 Φλεβάρη

Σε λειτουργία νέο δρομολόγιο Προαστιακού τύπου-τις πρωινές ώρες- απο Αθήνα μέχρι την Τιθορέα με κωδικό 3522/3523 και κυκλοφορία μόνο τις καθημερινές. 
Η αμαξοστοιχία θα δρομολογείται με συρμό τύπου Railbus, θα αναχωρεί με τριπλή ζεύξη απο την Αθήνα ως 1530 και θα συνεχίζει
μετά την Οινόη και μέχρι την Τιθορέα ως 3522 όπου και θα αναχωρεί απο εκεί ως 3523 με ώρα αναχώρησης 06.36 και με στάσεις σε Λιβαδειά, Αλίαρτο, Θήβα,Οινόη,Αυλώνα,Αφίδναις,Άγιο Στέφανο,ΣΚΑ,Αθήνα και Ρούφ.
Πρόκειται για ένα δρομολόγιο που είχε εξαγγείλει η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και αφορά την επέκταση του Προαστιακού προς Θήβα - Λιβαδειά κτλπ και προφανώς εντάσεται στην λογική ανάπτυξης των επιβατικών δρομολογίων για την εξυπηρέτηση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων (εργαζόμενοι κυρίως, συνταξιούχοι,άνεργοι που θέλουν να μεταβούν έγκαιρα τις πρωινές ώρες στην Πρωτεύουσα).
Εμείς θα πρέπει να τονίσουμε ότι το δρομολόγιο μπαίνει σε μια δύσκολη περίοδο,όπου στην υποδομή υπάρχουν σημαντικά προβλήματα (μονοδρόμηση μεταξύ Θήβας - Τιθορέας) εδώ και μήνες.
Φυσικά υπάρχει και η δεδομένη έλλειψη προσωπικού.
Ωστόσο κάθε ενέργεια για την ανάπτυξη του επιβατικού έργου προς όφελος των πολιτών μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους.
Αναμένουμε και την τιμολογιακή πολιτική και ελπίζουμε η κατάσταση στην υποδομή να βελτιωθεί το συντομότερο για να διευκολύνει την περαιτέρω ανάπτυξη του Δικτύου.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. Το δρομολόγιο είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει απο τις 13 Φλεβάρη αλλά θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου