Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Ξαφνικά όλοι στον Σταθμό Λαρίσης χόρευαν rock and roll (Video)

Rock and roll baby! Απο τα πιο όμορφα happening που έχουμε ζήσει!
Ήταν μια μουντή Κυριακή του Φλεβάρη, κόσμος πήγαινε κι ερχόταν. Ο ήχος από τις ρόδες της βαλίτσας, τα περιστέρια, ο κουλουράς, ο λαχειοπώλης και τα τραίνα βρίσκονταν, όπως πάντα, στον Σταθμό Λαρίσης. Κι εκεί που όλα φαίνονταν τόσο  
οικεία συνηθισμένα, ακούστηκε από κάπου μουσική. Την αρχή έκαναν ο Μάνος με τη Ρόδη, οι δάσκαλοι της ομάδας των Rolling Foxes, και κάπως έτσι αυτή η Κυριακή στον σταθμό έπαψε να θυμίζει τόσο όλες τις προηγούμενες κι επόμενες Κυριακές με τον κόσμο να περιμένει κάποιο τραίνο στην αποβάθρα.


Rock and roll baby! Η ομάδα ξεπόρτισε για λίγο από το στέκι της στην Ασκληπιού κι έσκασε χαμόγελο στην Αθήνα. Άφησε για λίγο το Blue Fox, πήρε το μετρό, κατέβηκε στον Σταθμό Λαρίσης και παρίστανε πως ταξιδεύει, περιμένοντας το τραίνο, ώσπου την προδώσει η μουσική.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου