Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Nέα παράταση στις αιτήσεις για μετατάξεις απο ΕΕΣΣΤΥ προς ΟΣΕ

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Μεταφορών, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για μετατάξεις απο την ΕΕΣΣΤΥ προς τον ΟΣΕ -απο όσους συναδέλφους επιθυμούν - παρατείνεται εκ νέου έως και την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, οι αιτήσεις μέχρι στιγμής -προς το Υπουργείο- έχουν
ξεπεράσει τις 65-70 μέχρι στιγμής, ωστόσο δόθηκε παράταση καθώς  δεν έχουν παραδοθεί όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  στο προσωπικό της τεχνικής βάσης.
Ενδιαφέρον για την απόκτηση των δικαιολογητικών είχαν εκδηλώσει πάνω απο 130 συνάδελφοι.
Θυμίζουμε ότι η απόφαση αφορά την προκήρυξη για  εθελοντική μετάταξη άνω των 200 συναδέλφων στον ΟΣΕ, απο την ΕΕΣΣΤΥ.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Για αποκατάσταση της αλήθειας σας πληροφορούμε ότι όλες οι αιτήσεις που έγιναν για τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά (162), ολοκληρώθηκαν έγκαιρα και δόθηκαν στους συναδέλφους χωρίς καμία καθυστέρηση, ώστε να έχουν τον απαραίτητο χρόνο για να τα υποβάλλουν όσοι επιθυμούσαν.
    Ο Δν/της ΔΔΥ ΕΕΣΣΤΥ
    Ελευθέριος Καραμολέγκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή